Čakáte prírastok? Pozrite si najpredávanejšie detské izby pre bábätko

17. 11. 2021 | 20:11

V prvých dňoch sa detská izba nachádza v spálni rodičov, obzvlášť po príchode z pôrodnice. Vtedy rodičom postačí komoda s prebaľovacím pultom a kvalitná detská postieľka. Tých je na výber v dnešnej dobe, stačí vybrať tú ktorá vám padne do oka. Do popredia sa čoraz viac dostávajú drevené detské postieľky z masívu, ktoré sú vyrobené z kvalitného bukového a borovicového dreva. Masívne postieľky vydržia roky, sú zdravotne nezávadné a odolné voči poškodeniu. Pre rodičov, ktorí chcú mať svoje bábätko čo najbližšie pri sebe sú vhodné postieľky so sťahovacím bokom alebo k posteli. Hitom sa stali aj multifunkčné detské postieľky, ktoré viete prerobiť na písacie stoly a detské postele.

Hitom sú multifunkčné detské postieľky

Detská izba pre bábätko by mala obsahovať multifunkčnú komodu s prebaľovacím pultom, ktorá poskytne komfort bábätku a pohodlie pre rodičov. Prebaľovací pult je možné neskôr z komody odstrániť čím je možnosť komody použiteľná aj neskôr. Moderná izba by mala obsahovať drevené kolísky, ktoré si pamätajú aj staré mamy. Keď sa z bábätka stane dieťatko čo začína sedieť, môžete mu zabezpečiť detskú stoličku a malý písací stolík.

V modernej izbe pre najmenších by nemali chýbať detské regály skrine alebo komody. Tie disponujú veľkým úložným priestorom do ktorého môžu rodičia poukladať detské oblečenie a hračky. Pokiaľ sa neviete rozhodnúť pre konkrétny nábytok, siahnite po detských kolekciách, ktoré sú vybavené všetkým, čo vaše dieťa potrebuje. Na drevko.sk nájdete detskú izbu Nomi, Lotta, Snap baby, Marsylia baby a ďalšie. Nájdete v nich nábytok pre chlapčekov ako aj dievčatká, neutrálni nábytok či nábytok, ktorý s nimi vyrastie.

Pokiaľ neplánujete kupovať celú detskú izbu ale len detskú postieľku, prečítajte si návod, ako vybrať matrac do detskej postieľky. Je veľmi dôležité aby bábätko spalo na kvalitnom matraci, ktoré ovplyvní vývoj jeho chrbtice.

Autor: Števo Mačák