Adrenalín na Liptove

23. 05. 2018 | 06:05

Vyskúšali ste už dovolenku na Liptove? Nielen zahraničie ponúka možnosti plné zážitkov, ale aj naše rodné Slovensko je plné atrakcií. Stačí ich len objaviť. Keď premýšľate kam na výlet, máme pre vás odporúčanie.

Navštívte Liptov. Čaká na vás krása hôr, rozkvitnutých lúk a divých zvierat, ktorú neuvidíte nikde na svete. Toto, a ešte omnoho viac môžete vidieť len na Liptove. Hľadáte Tatralandiu, GINO Paradise Bešeňová, Liptovskú Maru? Navštívte najlepšie aquaparky na Slovensku a v tomto kraji. Zábava je na každom kroku. Stačí si vybrať a užívať si.

Určite vás bude zaujímať ubytovanie. Nemusíte sa obávať. Tak ako všetky turistické lokality, tak aj na Liptove máte na výber z veľkého množstva hotelov, penziónov, privátov. Ste rodina, ktorá hľadá luxusné ubytovanie? Možno by vás mohla zaujímať súkromná rezidencia Horvát Family Residence v obci Lúčky. Rezidencia ponúka tri apartmány s celkovou kapacitou 12 lôžok (3x dvojlôžková posteľ, 3x príležitostné lôžko pre 2 osoby), priestrannú spoločenskú miestnosť, ktorá je spojená s kompletne vybavenou kuchyňou a terasou.Po náročnom dni alebo turistike iste dobre padne relax vo vírivke, či saune v atmosfére súkromného wellnessu. Fínska a infrasauna zregeneruje vaše telo i myseľ a dobije vnútornú energiu.

Alebo vám chýba adrenalín? Z rezidencie máte na dosah ten pravý adrenalín. Príďte si vyskúšať pocit voľného pádu v rýchlosti 270 km/h v bezpečí aerodynamického tunela. Hurricane Factory Tatralandia je jedinečná adrenalínová atrakcia, ktorá ponúka nezabudnuteľný zážitok z „lietania" bez pocitu strachu z výšky alebo nevoľnosti. Počas teplých letných dní je ideálnym miestom pre športovú rekreáciu vodné dielo Liptovská Mara. Toto „slovenské more" ponúka rôzne možnosti zábavy ako napríklad kúpanie, člnkovanie, jachting, windsurfing, či vodné skútre. Na svoje si určite prídu aj milovníci rybolovu.

Vidíte? Na Liptove sa nudiť nebudete. Stačí prísť a nájsť si to pravé pre vás a vašu rodinu. Každý si nájde to svoje.

Autor: Števo Mačák